GastroMax е фирма која се занимава со производство и дистрибуција на професионална гастрономска опрема за угостителски објекти. Нудиме комплетна услуга, од проектирање 3Д “тродимензионален” визуелен приказ на елементите од објектот па се до нивно производство, монтажа и пуштање на функција.
GastroMax нуди редовно одржување и сервисирање на опремата.
GastroMax е основана со намера за исполнување на празнините во областа на гастрономијата, со посебен акцент на комбинација на квалитет и дизајн. Ние веруваме дека квалитетот и дизајнот се основните карактеристики на производите во гастрономијата. Ние се обидуваме да ја преземеме водечката улога на комбинација на квалитетот на производите со убави дизајни.
 
Нашата компанија е опремена со искусни и вредни работници кои се обидуваат да ги оживеат вашите очекувања. Ние нудиме долготрајна услуга, квалитетни производи, феноменално дизајни, чесност, брза испорака и идеални цени.
GastroMax се занимава со производство на професионална опрема за индустриски кујни. Ние нудиме производи за готвење, печење, ладење, подготовка на храна, витрини, барови, итн за да ги задоволиме потребите во областа на гастрономијата.
УСЛУГА
ЧЕСНОСТ
БРЗА ИСПОРАКА
КВАЛИТЕТ
УБАВ ДИЗАЈН
КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ
3Д Визуализациа
Анализирајте го вашиот продукт со нашето 3D проектирање пред реализација на производството.
Квалитет во најдобра форма
Ние работиме само со најдобар квалитет на ИНОКС и да донесе висок квалитет и долгогодишна производ.
Иновативен Дизајн
Нашите дизајни се уникатни, современи со модерни LED светла и високо квалитетни материјали.
Нашите Партнери
Имаме привилегија да соработуваме со: