ФОРМУЛАР ЗА КОНТАКТ


Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Е-пошта

info@gastromax.mk

Телефон

+389 (0)70 347 222

Адреса

Ул. ЈНА бр.136, Гостивар

Социјални мрежи